Qui som?

Sobre nosaltres

Som una parella italocatalana que seguint el nostre somni de viure en el món rural i trencar amb les respectives feines directives, van apostar per aquesta bonica vall. Poc a poc l’amor per la vall i la seva gent va anar creixent. El primer pojecte van ser els apartaments, els vam dissenyar amb el nostre cor i pensant com si fossin per nosaltres mateixos. Cada racó i cada detall va ser pensat perquè els hostes es sentissin com a casa.

Però pasàven els mesos i sentíem que faltava alguna cosa i vam voler donar-li una empenta a l'oferta gastronòmica de la zona. Portem Roma i Catalunya al nostre cor i des del cor portem els aromes i els sabors de tots els racons italians fins a la vall d'Àger.

Hem dissenyat un bonic espai perquè els nostres clients estiguin encantats al nostre restaurant.
Podreu degustar les diferents varietats de “pinsas”totalment artesanes, que disposem a la nostra carta, sempre fent servir els ingredients de temporada i productes d’origen Itàlia.

Especialitat en “pinsa” al taglio o individuals per emportar o menjar al nostre local, pasta Italiana, amanides, antipasti, taules d’embotits i formatges. Cuina 100% italiana.

Per rematar prova les nostres postres típiques portades directament d’Italia, suffle , cannolo, gelato, pinsa de Nutella o crema di pistacchio i molt mes.

Tot això envoltat d’un ambient familiar i típicament Itàlia.

Localizació

Casa Cal Carameler
Carrer La Coma, 6
25691 Àger (Lleida)